Locatie oldenzaal

okt 21st, 2019

Locatie oldenzaal

Vanaf november 2019 zijn de deuren van het revalidatiecentrum Oldenzaal en het nieuwe pand van Kracht werkt open. Dietistenpraktijk twente is in dit mooie gerenoveerde pand in oldenzaal gevestigd.

Op zaterdag 2 november wordt er een open dag georganiseerd voor iedereen die graag een kijkje wil komen nemen.

Wat kan je tijdens de open dag verwachten?
Tijdens de open dag kan je onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers een kijkje nemen in het nieuwe revalidatiecentrum van Oldenzaal. Je krijgt de gelegenheid om kennis te maken met ons revalidatieteam en vragen te stellen aan alle aanwezige disciplines, waaronder: fysiotherapie, ergotherapie, de diëtist, en de psycholoog. Daarnaast zullen het kinderteam, BTK-zorg, thuisgenoten, Demasko en HELD Personal Training deze dag aanwezig zijn. Tijdens de open dag bestaat tevens de mogelijkheid om gezondheidstesten uit te laten voeren. Denk hierbij onder andere aan: het opmeten van uw handkracht, uw bloeddruk en het uitvoeren van overige testen. Wij hebben ook aan de kinderen gedacht, dus neem ze gerust mee!

Kom je gezellig langs op 2 november? Centraal gelegen in het nieuwe revalidatiecentrum aan de Spoorstraat 1, te oldenzaal.

Zoek je een ervaren (kinder)diëtist in Oldenzaal neem dan gerust contact met ons op.

 

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *

You must be logged in to post a comment.