Recensies

Recensie schrijven

 

Bent u een patiënt of heeft u onlangs een programma gevolgd bij Dietistenpraktijk Twente en wilt u graag uw ervaring delen over ons en onze programma’s? Vul dan onderstaand formulier in met uw gegevens en uw bericht en de recensie zal op de website geplaatst worden.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

seo-website-review

Recensies

Hieronder vindt u alle recensies van de programma’s en methodes die wij gebruiken.

afvallen met Medislank werkt echt

★★★★★
Na 40 jaar vergeefs vechten tegen overgewicht via allerlei afslankkuren en diëten heb ik eindelijk mijn doel bereikt en heb mijn ideale gewicht bereikt en vastgehouden. Ik ben 25 kilo\'s kwijt dankzij een combinatie van gezond bewegen en gezond en toch lekker eten, met behulp van het Medislank-programma en niet te vergeten de professionele begeleiding van zowel mijn fysio als diëtiste. Door Medislank leer je gewoon aandacht te geven aan wat je eet en hoe je het toch gevarieerd en lekker kunt bereiden. Het grootste pluspunt is, dat je onder deskundige begeleiding ook leert het programma geleidelijk af te bouwen, zonder weer in verkeerd eetgedrag te vervallen.
- hennie van der zwaan

Jorieke.

★★★★★
ik loop nu al 1 week bij jorieke om af te vallen en het gaat super! al 3.5 kilo afgevallen in 1 week. ik raad deze praktijk jullie allemaal aan! Jorieke alvast bedankt!!
- Kim

Eetprobleem kind

★★★★★
Na een periode van anderhalf jaar volledig afhankelijk te zijn geweest van een neussonde is onze zoon Gyan ( 2 jaar) onder begeleiding van Jorieke sondevrij na een traject van nog geen 3 weken! We zijn Jorieke erg dank voor haar deskundige hulp.
- Sabine

koolhydraatarm dieet

★★★★★
Ik ben gestart met koolhydraatarm dieet op aanrader van de diëtist. Ik eet veel vis en verse salades en heb genoeg advies gekregen voor lekker en gezond eten. Ik voel me inmiddels een compleet ander mens, ik heb veel meer energie en ben al ruim 10 kilo kwijt. Inmiddels heb ik al mijn medicatie (simvastatine, omeprazol en metropolol) afgebouwd en voel me super goed. Ik kan iedereen dit aanraden.
- Irma Mulder

Zeer tevreden

★★★★★
Al een paar jaar ging het met mijn gezondheid niet zo goed, ik had vage klachten en zelfs doktoren wisten geen oplossing meer. Ik heb pds (prikkelbare darm stoornis) en daar werd alles op gegooid. Nou kwam ik bij dietistenpraktijk twente terecht en de dames hebben me beiden fantastisch geholpen en geadviseerd. Ik hoorde over het feit dat meerdere mensen deze problemen hadden en ik hoorde voor het eerst over leaking gut. Samen hebben we mijn voeding bekeken en aangepast en mijn leven is zo ontzettend veel verbeterd. Inmiddels ben ik 10 kilo lichter en we gaan door maar het belangrijkste vind ik, een leven met zo goed als geen pijn en dat dankzij hun. IK ben dan ook zeer tevreden en kan iedereen aanbevelen om eens je verhaal voor te leggen bij deze dames, ze zijn er voor je en luisteren echt. groetjes Renate
- Renate Selles

Professioneel

★★★★★
Jorieke heeft mij geholpen een schema samen te stellen dat perfect bij mij past. Ik houd niet van eten bereiden, naar de supermarkt gaan en veel tijd besteden aan eten en drinken. Toch heeft Jorieke maatwerk weten te leveren. Mijn doel was simpel: terug naar een gezond gewicht. Dit ging veel sneller dan ik verwachtte en dat was motiverend. Ik ben inmiddels een heel eind op weg naar mijn ideale gewicht en dat ga ik ook halen. Maar los van gewichtsverlies, heb ik veel onverwachte positieve bijwerkingen door mijn programma, namelijk: Maagzuurklachten zijn volledig verdwenen. Ik heb hier jaren last van gehad en kwam er slechts met voorgeschreven medicatie van af. Nu zonder medicatie klachtenvrij. Vitamine D niveau is sinds jaren weer normaal. Dit heb ik nooit met medicatie kunnen bereiken, maar met gezond eten wel. Hardnekkige eczeemplekken zijn verdwenen. Met zalfjes lukte dat slechts matig. Na enkele weken gezond eten, is het echter volledig verdwenen. Cholesterol waarden zijn jarenlang slecht geweest, maar zijn nu bijna weer normaal. Tot slot: Ik voel mij veel fitter en gezonder! In een tijd waarin iedereen verstand van voeding denkt te hebben en overmatig veel via internet en andere media beschikbaren tegenstrijdige informatie, is het prettig om te ervaren dat er professionals zijn die je kunnen helpen met goed onderbouwde, wetenschappelijk gefundeerde hulp. Ik heb Jorieke als zodanig ervaren. Een goede professional dank je in eerste instantie door simpelweg voor die diensten te betalen. Maar een hele goede professional kan je ook extra bedanken door je positieve ervaringen met anderen te delen. Bij deze. Bedankt Jorieke.
- Steven Wanrooij