Babycooking

In de wirwar van voedselclaims, superfoods en stromen van dieet goeroes zijn wij er eentje van back to basic. Op een zeer bevlogen manier laten wij je ervaren wat gewoon, lekker en voedzaam eten is. En hoe je dit in no time op tafel kunt toveren voor je baby/peuter en niet te vergeten jezelf! Puur, praktisch, lekker én voedzaam.

 

Niet alleen aanstaande en kersverse ouders, ook jeugdartsen en –verpleegkundigen en studenten van de opleiding pedagogisch medewerkster, volgden de workshop. “De workshop is echt een eyeopener, eigenlijk zou elke aanstaande ouder hem moeten volgen.”

Deze unieke kookworkshop is voor zwangeren en ouders die hun baby (4-12 mnd)/ peuter (1-4 jaar), vanaf de allereerste hap gezond en lekker willen laten mee eten. Het biedt praktische oplossingen om puur, echt en eerlijk eten te combineren met een overvol en leuk bestaan.

  • De workshop is een eye-opener: bewustwording op het gebied van smaak en productkennis
  • De workshop is leerzaam: veel informatie en kooktips over gezonde voeding in het algemeen en voor je baby in het bijzonder
  • De workshop is een traktatie: voor jezelf (verwenmoment en inspirerend) en voor je baby (een voorraadpakket vol zelfgemaakte babyhapjes voor thuis).
  • Wanneer: Zaterdagochtend 29 juni van 09:30 uur tot 12:30 uur
  • Locatie: Het kookatelier, Lasondersingel 97 in Enschede
  • Gegeven door Diëtistenpraktijk Twente

 

    Aanmeldformulier voor het Babycooking programma

    Indien u geïnteresseerd bent in dit programma, kunt u zich via het onderstaande formulier aanmelden.