Bedrijfsinformatie

Diëtistenpraktijk Twente verzorgt spreekuren op diverse locaties in Enschede en Hengelo, daarnaast is in overleg een huisbezoek mogelijk. De spreekuren worden gehouden op alle dagen (m.u.v. zondag) doordeweeks van 08:00 tot 18:00 en op maandag wordt een avondspreekuur aangeboden. Voor meer informatie kunt u de praktijklocaties pagina bekijken.

De kosten voor diëtetiek wordt voor iedereen vergoedt vanuit de basisverzekering (3 uren). Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor extra vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, dit is per verzekeringsmaatschappij en per aanvullend pakket verschillend. U kunt uw eigen polis nakijken of contact op nemen met ons. De diëtistenpraktijk kan aan de hand van uw BSN (Burger Service Nummer) ook voor u controleren op hoeveel uren u recht heeft. Let op voor volwassenen gaat dieetadvisering wel van uw eigen risico af.

Diëtistenpraktijk Twente heeft met alle bekende zorgverzekeraars contracten gesloten. Wanneer diëtetiek in uw zorgverzekering is opgenomen zal direct naar de zorgverzekeraar gedeclareerd worden.