Recensies

Recensie schrijven

 

Bent u een patiënt of heeft u onlangs een programma gevolgd bij Dietistenpraktijk Twente en wilt u graag uw ervaring delen over ons en onze programma’s? Vul dan onderstaand formulier in met uw gegevens en uw bericht en de recensie zal op de website geplaatst worden.

seo-website-review

Recensies

Hieronder vindt u alle recensies van de programma’s en methodes die wij gebruiken.

afvallen met Medislank werkt echt

★★★★★
\r\n\r\nNa 40 jaar vergeefs vechten tegen overgewicht via allerlei afslankkuren en diëten heb ik eindelijk mijn doel bereikt en heb mijn ideale gewicht bereikt en vastgehouden. Ik ben 25 kilo\'s kwijt dankzij een combinatie van gezond bewegen en gezond en toch lekker eten, met behulp van het Medislank-programma en niet te vergeten de professionele begeleiding van zowel mijn fysio als diëtiste. Door Medislank leer je gewoon aandacht te geven aan wat je eet en hoe je het toch gevarieerd en lekker kunt bereiden. Het grootste pluspunt is, dat je onder deskundige begeleiding ook leert het programma geleidelijk af te bouwen, zonder weer in verkeerd eetgedrag te vervallen.”
- hennie van der zwaan

Jorieke.

★★★★★
ik loop nu al 1 week bij jorieke om af te vallen en het gaat super! al 3.5 kilo afgevallen in 1 week. ik raad deze praktijk jullie allemaal aan! Jorieke alvast bedankt!!”
- Kim

Eetprobleem kind

★★★★★
Na een periode van anderhalf jaar volledig afhankelijk te zijn geweest van een neussonde is onze zoon Gyan ( 2 jaar) onder begeleiding van Jorieke sondevrij na een traject van nog geen 3 weken! We zijn Jorieke erg dank voor haar deskundige hulp.”
- Sabine

 

Er zijn momenteel nog geen recensies. Indien u gebruikt gemaakt heeft van een van onze diensten of producten,  zouden wij het zeer op prijs stellen als u een recensie achter zou willen laten.

 

Realisatie door Goedkope website laten maken